Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
10.10.2017

Підвищення кваліфікації та обмін досвідом

Кожного дня ми робимо все найкраще для того, щоб кожен клієнт був задоволений якістю продукції та підтримкою від компанії «ДІАМЕБ», що є офіційним представником світових виробників в Україні.

7-8 листопада компанією «ДІАМЕБ» спільно з нашим партнером «CORMAY» було організовано зустріч у місті Люблін для клієнтів з метою підвищення кваліфікації та обміну досвідом у галузі лабораторної діагностики.

В рамках даної зустрічі проведено декілька навчальних презентацій:

  1. Презентація CORMAY Group, ознайомлення з асортиментом продукції та представлення основних досягнень та новинок компанії - доповідач Марцин Гульба, PZ CORMAY S.A.
  2. Презентація "Нові тенденції та проблеми медичної діагностики. Автоматизовані вимірювальні системи" – доповідач доктор Марія Драбік, Медичний університет в Любліні.
  3. Презентація "Презентація "Зовнішній контроль лабораторних досліджень?" - доповідач Мірослав Фірлей, експерт з впровадження інформаційних систем.

Переклад та додаткові консультації забезпечувались спеціалістами по продукції нашої компанії.

Також клієнти відвідали Департамент досліджень та розвитку PZ CORMAY S.A. у місті Люблін і мали можливість побачити велику кількість високотехнологічного обладнання та отримати корисні консультації з приводу роботи на даному обладнанні від провідних спеціалістів у галузі лабораторної діагностики.

Наступного дня учасників зустрічі чекала захоплююча екскурсія у місті Варшава, що включала відвідування Палацу культури і науки, Краківського передмістя та Королівського замку, а також візит у Старе місто.

Ми набули нового досвіду та вкотре переконались у високій якості продукції наших партнерів, компанії CORMAY.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю та приємні зустрічі з нашими клієнтами!