Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
17.05.2018

Компанія ДІАМЕБ спільно із Diagon (Угорщина) успішно провели серію конференцій

Компанія ДІАМЕБ спільно із партнерами з компанії Diagon (Угорщина) успішно провели серію конференцій, присвячених теорії та практиці гемостазу та коагулології.

Ці конференції проводились у Львові, Києві та Одесі (17,19 та 20.04 відповідно).

Були присутні понад 180 поважних гостей – спеціалістів в даній галузі.

Теоретично розглядались  питання лабораторної діагностики порушень гемостазу, теоретичні основи, помилки та інтерпретація результатів лабораторних досліджень та базові техніки роботи на напівавтоматичних коагулометрах виробництва Diagon серії Coag 2D/4D.

Головним лектором був спеціально запрошений професор Zoltan Vajda MD, PhD. із медичного університету Semmelweis у Будапешті, Угорщина. Лекції та практичні аплікації проводилися англійською мовою, синхронним перекладом і роботою над запитаннями займався Никорак Микола, продакт-менеджер ТОВ «Діамеб».

Практичну частину по роботі із частими помилками в лабораторному дослідженні гемостазу демонструвала Zsofia Brunner, аплікант Diagon Ltd з Угорщини.

Також слухачі із Одеси мали змогу почути лекцію від Святослава Половковича, к.х.н., спеціаліста по продукції ТОВ «Діамеб» на тему:  «Автоматизований аналіз крові: інтерпретація результатів та можливі відхилення і помилки лабораторної діагностики.»

Щиро дякуємо учасникам конференції за активну участь та лекторам за змістовні доповіді!

Будемо раді бачити Вас на наших чергових науково-практичних заходах!

Ваш надійний партнер в лабораторній діагностиці, ТОВ «ДІАМЕБ»