Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
01.06.2018

Зручна імунодіагностика

Наприкінці травня компанія ДІАМЕБ спільно із виробником автоматичних імунохемілюмінесцентних аналізаторів Маглумі (Снайб, КНР) успішно провели серію конференцій в напрямку імунодіагностики. Почесним гостем та лектором був спеціаліст з італійської столичної лікарні Нігуарда (Мілан) доктор Стефано Пасторі. У Києві, Дніпрі та Львові конференцію відвідали понад 150 спеціалістів даної галузі.

Головними питаннями, які обговорювались на зустрічі, були:

  1. Вільний тестостерон і 17-ОН-Прогестерон: клінічні та лабораторні аспекти.

  2. Маркери пухлин CA242, CA50, CA 72-4, CYFRA 21-1, NSE – від РІА/ІФА до ІХЛА.

Особливим акцентом конференції було представлення та демонстрація аналізатора Маглумі 800 – топової моделі від Снайб, де учасники могли побачити роботу апарата в дії - від включення до отримання результатів.

Найактивніші учасники, що виявили особливий інтерес до представленої автоматичної системи Маглумі, принесли сироватки пацієнтів, які раніше були протестовані ручним методом на ІФА тест-системах. Таким чином, всі присутні мали змогу порівняти результати постановок на автоматичному аналізаторі та ручним методом. Учасники конференції залишились задоволені як результатами дослідження на Маглумі 800, так і форматом проведення заходу.

Компанія ДІАМЕБ висловлює подяку всім учасникам та лекторам конференції. Будемо раді бачити Вас на наших чергових науково-практичних заходах!

 

З повагою,

Ваш надійний партнер в лабораторній діагностиці,

ТОВ «ДІАМЕБ»