Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
18.09.2018

ПЛР-лабораторія

Немає межі досконалості. Цей вислів чи не найкраще характеризує нашу невпинну роботу, яка базується на прагненні розвиватись, збагачуватись новим досвідом і покращувати якість та рівень надання послуг з дня у день.

На початку вересня компанія «Діамеб» разом з партнерами із компанії «Лайтджин» успішно провела конференцію на тему «Сучасна ПЛР-лабораторія: світова практика, передові технології та перспективи для України». Захід відвідали понад 60 поважних гостей. Місцем проведення став конференц-зал Волинської обласної клінічної лікарні, який нам люб’язно погодився надати головний лікар цього закладу ─ Сидор Іван Миколайович. Також висловлюємо особливу подяку Мілінчук Людмилі Петрівні, завідуючій клінічної лабораторії Волинської ОКЛ, за її неоціненний внесок в нашу спільну справу.

В рамках конференції спеціалісти компанії «Лайтджин» представили лекції за темами:

1. «Сучасна ПЛР-лабораторія — організація та автоматизація»

Доповідач: Мевс Лілія - молодший науковий співробітник. Спеціалізація: ПЛР-дослідження.

2. «Автоматизація цитологічного дослідження»

Доповідач: Красько Анастасія - магістр молекулярної біотехнології. Спеціалізація: рідинна цитологія.

3. «Рання діагностика туберкульозної інфекції за допомогою Квантиферону»

Доповідач: Курта Христина - молодший науковий співробітник. Спеціалізація: генетика.

Також цікавим аспектом нашого лекторію була можливість наочно ознайомитись з роботою новітнього лабораторного обладнання для проведення досліджень методом ПЛР та приладами для рідинної цитології.

Компанія «Діамеб» висловлює подяку усім, хто проявив прагнення розвиватись і вдосконалюватись разом з нами. Будемо раді бачити Вас на наших чергових науково-практичних заходах!

 

 

З повагою,

Ваш надійний партнер в лабораторній діагностиці,

ТОВ «ДІАМЕБ»