Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
01.01.2021

Наукові дослідження

ТОВ "Діамеб Трейд" пропонує широкий спектр дослідницьких наборів із різноманітним застосуванням для проведення досліджень, забезпечення освітнього процесу  та діагностичних процедур. Наші набори можуть стати  зручним інструментом, що заощадить ваш час, допоможе пришвидшити дослідження та домогтися високоточних, надійних та відтворюваних результатів.

 

Наші тестові набори пристосовані до використання в широкому діапазоні діагностичних програм:

   - фармацевтичними компаніями;

   - науково-дослідними установами;

   - лабораторіями ;

   - навчальними закладами. 

 

 

Асортимент імуноферментних наборів що пропонує Діамеб Трейд забезпечує надчутливі, швидкі, надійні та кількісні результати для виявлення різноманітних антигенів, білків та пептидів, включаючи EGF (Епідермальний фактор росту), VEGF (Ендотеліальний фактор росту судин) та різноманітних цитокінів орієнтованих на весь спектр видів та типів зразків, включаючи гомогенати сироватки, плазми та тканин, а також лізати та супернатанти клітинної культури.

 

Ми постачаємо комплекти для забезпечення послідовних і точних результатів при дослідженні:

   - Стероїдів;

   - Факторів росту;

   - Пептидів;

   - Імуноглобулінів;

   - Токсинів;

   - Маркерів інфекційних захворювань;

   - Простасгандинів;

   - Лейкотрієнів;

   - Тромбоксанів;

   - Циклічних нуклеотидів;

   - Гістаміну;

   - Ліпоксинів;

   - Тощо.

 

Діамеб Трейд пропонує набори ІФА, які можна використовувати для вивчення різноманітних біохімічних шляхів, в тому числі сигнальний шлях інсуліну та оксидативний стрес, а також широкого спектру захворювань, включаючи онкологію, ендокринологію, акушерство та гінекологію, алергологію, гематологію, імунологію, неврологію, пульмонологію, порушення обміну речовин, токсикологію тощо.

Діамеб Трейд співпрацює з однією з найбільших компаній-виробників дослідних матеріалів – MyBiosource, США з майже 15-річним досвідом в цій сфері.

Основною метою MyBioSource є забезпечення високоякісними наборами ІФА за розумними цінами. Важливим моментом є те, що комплекти збираються лише після здійснення замовлення, щоб гарантувати, «свіжість» реагентів та продовжити термін зберігання для зручності клієнтів. Існує багато компаній, що виробляють ІФА-набори, та виробників, які пропонують широкий спектр аналізів, але що відрізняє набори MyBioSource - це якісні компоненти та реагенти.

Довірте свої дорогоцінні зразки, час та бюджет досліджень наборам для імуноферментного аналізу від MyBioSource.