Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
03.03.2020

"Лабораторіум 2020" в м.Тернопіль

З початком весни стартували наші традиційні щорічні навчально-практичні семінари від компанії ДІАМЕБ під назвою «Лабораторіум 2020». Першим містом, в якому було проведено такий семінар, стало місто Тернопіль.


2 березня, у Тернопільській університетській лікарні, за участю фахівців у сфері лабораторної діагностики, а також спеціалістів компанії відбувся комплексний захід, що включав в себе наступні теми:

  1. Лабораторна діагностика на первинній та вторинній ланці охорони здоров’я.
  2. Помилки при проведенні загального аналізу крові та досліджень системи гемостазу.
  3. Експрес-діагностика та мультипараметральний моніторинг захворювань систем та органів.
  4. Володіння техніками піпетування, правильна робота з дозаторами.

Спеціалістами компанії було зроблено огляд актуальних нормативно-правових актів, що регулють діяльність охорони здоров’я та лабораторної медицини станом на 2020-тий рік, а також описано базовий перелік обладнання, що необхідний для забезпечення правильного функціонування Програми медичних гарантій, що стартує 1 квітня цього року.

Половкович С. поділився практичними порадами стосовно уникнення помилок при  проведенні загального аналізу крові та досліджень системи гемостазу на преаналітичному, аналітичному та постаналітичному етапах.

Джус А. звернула увагу на ключові завдання експрес–лабораторій приймального відділення лікарень, блоків інтенсивної терапії опікового, кардіохірургічного, кардіологічного, неврологічного відділень та відділення гемодіалізу і запропонувала методику виконання обов’язкових тестів з використанням сучасних РОСТ-аналізаторів.


Любимо бути корисними для наших клієнтів та бути новаторами у галузі лабораторної діагностики.
До нових зустрічей!