Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
23.01.2015

Чому лікарі вибирають PARASEP?

На сьогоднішній день є 2 проблеми діагностування наявності глистів в організмі:

1. Неможливість виявлення. Загальноприйняті методи підготовки калу до аналізу часто не забезпечують достатню видимість яєць глистів.  

2. Помилкове виявлення. Не завжди наявність поодиноких яєць глистів у калі, які виявляються загальноприйнятими методами, свідчить про захворювання, а може бути наслідком потрапляння невеликої кількості неактивних їх форм пероральним шляхом із зовнішнього середовища (з невимитими фруктами/овочами, інше), і виводитись з калом.

Концентратор PARASEP дає можливість уникнути цих проблем  (детальніше про PARASEP).

PARАSEP  одночасно дозволяє:

  • пацієнту здійснити забір мінімально контактуючи з калом за допомогою ложечки;
  • лаборанту без додаткової очистки та спеціальних умов провести дослідження. Процес «підготовки» відбувається безпосередньо в самій пробірці завдяки розчиннику та фільтру високої щільності, який               покращує чистоту/прозорість взірця, що забезпечує гарну видимість та дозволяє легко ідентифікувати паразитів.  

Завдяки тому, що PARASEP передбачає забір значно меншої кількості взірця, зменшується ймовірність сплутати наявність поодиноких яєць глистів у калі, які транзиторно потрапили в кал пероральним шляхом. Водночас завдяки унікальному фільтру така невелика кількість взірця є достатньою для ідентифікування наявності яєць паразитів. Таким чином, PARASEP ДОЗВОЛЯЄ ДИФЕРЕНЦІЮВАТИ ЗАХВОРЮВАННЯ НА ГЕЛЬМІНТОЗИ ТА ТРАНЗИТОРНЕ ПОТРАПЛЯННЯ НЕАКТИВНИХ ЯЄЦЬ В КАЛ, А, ОТЖЕ, ВСТАНОВИТИ БІЛЬШ ПРАВИЛЬНИЙ ДІАГНОЗ ТА ПОПЕРЕДИТИ ПАЦІЄНТА ВІД ВЖИВАННЯ ПРОТИГЕЛЬМІНТНИХ ПРЕПАРАТІВ, ЯКІ Є ДОСИТЬ ТОКСИЧНИМИ ОСОБЛИВО, ДЛЯ ДИТЯЧОГО ОРГАНІЗМУ.

Крім того, такий замкнений/ізольований процес забору та підготовки взірця мінімізує роль людського фактору та можливість помилки лаборанта.

Аналогів PARАSEP немає у світі. Розроблено та вироблено у Великобританії.

Для забезпечення інформування пацієнтів про важливість використання саме концентратора PARASEP ми пропонуємо плакати формату А2, які ви можете безкоштовно замовити в будь-якому нашому офісі.