Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
05.10.2018

Конференція «Молекулярна діагностика 2018»

Кожного дня компанія «Діамеб» вдосконалюється та розвивається для Вас. Наші спеціалісти невпинно шукають нові можливості та шляхи для покращення якості обслуговування. Разом з тим, ми переконані, що зростаючи самим, потрібно допомагати в цьому й іншим. Нещодавня конференція у м. Мінськ, стала яскравим прикладом цього. Вже не вперше наша компанія залучає клієнтів до участі у міжнародних науково-практичних заходах.

«Молекулярна діагностика 2018» без сумніву є однією із наймасштабніших конференцій на просторі країн СНД в такій тематиці.  27-28 вересня провідні спеціалісти та вчені ділились із учасниками своїм безцінним досвідом. Цього року захід відвідало більше 600 почесних гостей з усіх країн світу.

Однією із основних тем конференції була «Молекулярна діагностика в онкології та онкогенетиці». Зараз цей напрямок активно розвивається та збагачується новими дослідженнями, які без перебільшення можуть кардинально змінити погляди на онкологічні захворювання та підхід до їх лікування. Не менше уваги лектори приділили проблемам проведення цервікального скринінгу та жіночого репродуктивного здоров’я, адже турбота про майбутнє покоління є вкрай необхідною. Більшість захворювань легше запобігти, ніж лікувати їх. Без уваги не залишились і теми діагностики респіраторних та паразитарних інфекцій, які є дуже актуальними і для нашої країни. Загалом, кожен спеціаліст будь-якої галузі міг знайти корисну для себе інформацію.

Висловлюємо подяку усім учасникам та лекторам конференції. Для нас було великою честю стати частиною такої масштабної події у світі лабораторної діагностики.

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

Ваш надійний партнер в лабораторній діагностиці, ТОВ «Діамеб»