Зв'язатись з нами

Ico Новини компанії
24.04.2019

Конференція «Сучасні аналітичні технології. Роль лабораторної медицини в умовах реформування медичної галузі»

ТОВ «Діамеб» - прогресивна компанія із 19-річним стажем роботи, яка день за днем вдосконалюється для наших клієнтів. Спеціалісти компанії розвиваються разом із Вами, тому шукають новітні можливості для покращення якості нашої роботи та досконалого обслуговування клієнтів. 10 квітня зроблено ще один крок у плані інформаційного забезпечення спеціалістів у сфері лабораторної діагностики.

Умісті Рівному, в конференц-залі готелю «Мир» було проведено конференцію під назвою «Сучасні аналітичні технології. Роль лабораторної медицини в умовах реформування медичної галузі», в ході якої розглянули наступні питання:

   1. «Лабораторна діагностика на первинній та вторинній ланці медичної допомоги у світлі реформ МОЗ України»

Ми аналізували бюджет МОЗ України на 2019 рік та як його сума впливає на лабораторні дослідження у нашій країні, чи відповідають вони світовим стандартам. У світлі реформи медицини в Україні, лектори відзначали як Уряд регулює питання про лабораторні дослідження при наданні первинної медичної допомоги населенню. Ми запропонували альтернативні методи досліджень, які полегшать і покращать лабораторні аналізи, стануть автоматизованими. Наша компанія представила  аналізатори , що допоможуть у даному процесі.

   2. «Дослідження системи гемостазу: преаналітичний етап та інтерпретація результатів»

На даному етапі ми розглянули в загальних рисах функціонування системи гемостазу, преаналітичні проблеми дослідження гемостазу, а також ознайомились із різними типами систем коагулометрів. Окрему увагу було приділено автоматичному коагулометру CoagM від компанії Diagon.

   3. «Переваги автоматизованих гематологічних досліджень»

У лекції було розкрито питання щодо етапів лабораторної діагностики у гематології, ми також зазначили вимоги до аналізованих зразків та контрольних матеріалів. Також під час лекції ми висловили думку на рахунок інтерпретації результатів автоматизованого аналізу крові та їх можливих відхилень. Ми аналізували фактори впливу на результат та різноманітні методи досліджень. Слухачам не менш цікаво було слухати про аналізатори, які може представити наша компанія для аналізів саме даної специфіки.

Велику подяку складаємо нашим партнерам, Управлінню охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації та Управлінню охорони здоров’я Рівненьскої обласної державної адміністрації за допомогу в організації проведення заходу.

Щиро дякуємо учасникам конференції за активну участь та лекторам за змістовні доповіді!

Будемо раді бачити Вас на наших чергових науково-практичних заходах!

Ваш надійний партнер в лабораторній діагностиці, ТОВ «ДІАМЕБ»

 

Газета "Медичний Вісник+" про наш захід: https://tinyurl.com/yyt8869k